Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην έκθεση SYSKEVASIA18 όπου θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από 12 έως και 15 Οκτωβρίου.

Η εταιρεία μας θα παρουσιάσει στο περίπτερο Ε23 μια γκάμα νέων προϊόντων, όπως μηχανήματα δημιουργίας foil, puzzles και δημιουργίας κουτιών, ψηφιακά εκτυπωτικά μηχανήματα, καθώς επίσης και μηχανές βιομηχανικής πλαστικοποίησης, δημιουργίας ετικετών και άλλες πολλές.

Αναλυτικά θα δείτε:

A-Starjet A3+

 

Ψηφιακό μηχάνημα δημιουργίας ετικετών. Χωρίς καλούπι και με αυτόματη τροφοδοσία.

Μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα την εικόνα, διαθέτοντας σύστημα οπτικής αναγνώρισης εικόνας και σημείων κοπής.

Foil FT-12

Μηχάνημα Χρυσοτυπίας Foil Foiltech FT-12

Μηχάνημα Χρυσοτυπίας Foil. Δημιουργεί το εφέ της λάμψης όπου δει μαύρο toner στο έγγραφο σας. Δέχεται πλάτος χαρτιού έως 340mm.

  • Δεν χρειάζονται καλούπια
  • Με ψηφιακή ρύθμιση ταχύτητας και θερμοκρασίας

Komfi Amiga 52

Komfi Amiga 52

Επαγγελματική βιομηχανική μηχανή πλαστικοποίησης για χαρτιά διάστασης μέχρι Β2 (50×70).

Τσεχικης κατασκευής, έχει σχεδιαστεί για να δουλεύει άνευ παρουσίας χειριστή καθόλη τη διάρκεια παραγωγής. Με οθόνη αφής και μοναδικό software για ελαχιστοποίηση λαθών.

 

Ideal 5255

Ηλεκτρικό κοπτικό μηχάνημα Γερμανικής κατασκευής με πλάτος κοπής 52cm και ύψος 80mm.Διαθέτει οθόνη αφής για εύκολη χρήση και ρύθμιση κοπής. Η αλλαγή της λεπίδας γίνεται με προστατευτικό κάλυμμα για μέγιστη ασφάλεια του χειριστή.

 

Την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση των μηχανημάτων που θα δείτε στο περίπτερο μας Ε23. Μπορείτε να κατεβάσετε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση από εδώ και μην ξεχνάτε να εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.

Σας περιμένουμε!