Η Π.Αρβανίτης ΑΕΕ σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους της Χανίων (Αλυγιζάκης Ιωάννης) και Ηρακλείου (Μανουσάκης Νίκος– Τεχνομηχανική) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Open House στα Χανιά, στο ξενοδοχείο Akali Civitel, στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου.

Εκεί παρουσιάστηκαν όλα τα νέα μηχανήματα εκτύπωσης και μετεκτύπωσης, όπως  η έγχρωμη πρέσα της Develop, ineo+ 3080, το Intec Printer CS5000 με λευκό τονερ  ή διάφανο βερνίκι (uv), ιδανικό για σκουρόχρωμες επιφάνειες, χαρτιά θερμομεταφοράς και γενικά χαρτόνια μέχρι 450γρ. και η μηχανή σχεδίου Α0 της γερμανικής ROWE, eco Print i4.

Όσον αφορά τα μετεκτυπωτικά, παρουσιάστηκαν τα DEKIA για κοπή καρτών με την εφαρμογή Trimposer για αυτοματοποίηση και ταχύτητα σε κάθε κύκλο εργασιών, καθώς επίσης και το ηλεκτρικό μηχάνημα για πίκμανση και περφορέ. Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα νέα υλικά foil και την εύκολη διαδικασία θερμοτυπίας με το μηχάνημα FT12. Ηλεκτρικά κοπτικά, booklet makers με δημιουργία τετράγωνης ράχης, μηχανήματα πλαστικοποίησης για τελειοποίηση των εκτυπώσιμων, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν, όπως γίνεται σε κάθε μας εκδήλωση.

Εκδήλωση Χανιά

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες που μας επισκέφτηκαν, κυρίως από τον χώρο των ψηφιακών εκτυπωτικών κέντρων και των γραφικών τεχνών όλων των νομών της Κρήτης ,  Χανίων, Ρεθύμνου ,Ηρακλείου ακόμα και από τη μακρινή Νεάπολη Λασιθίου. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί εκεί η εκδήλωση, καθώς είχε ζητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν από τους συνεργάτες μας μια τέτοιου είδους εκδήλωση. Τα αναμενόμενα αποτελέσματα ήταν πέρα των προσδοκιών μας, αφού σχεδόν όλα τα μηχανήματα που παρουσιάστηκαν, παραδόθηκαν- έμειναν σε συνεργάτες και με επιπλέον υποσχετικές για το άμεσο μέλλον.