Μέρος της ομάδας της Π.Αρβανίτης ΑΕΕ  συμμετείχε στο πετυχημένο σεμινάριο της Τσέχικης εταιρείας βιομηχανικής πλαστικοποίησης Komfi , “Inspiration Days 2020”.

Είδαμε όλα όσα θα παρουσιαστούν στην πολυαναμενόμενη έκθεση Drupa, τον Ιούνιο στο Ντισελντορφ.

 

Δόθηκε έμφαση στη νέα πρόσθετη λειτουργία του Amiga 52, στο embossing. Με αυτή τη δυνατότητα, πλέον με ένα μόνο πέρασμα, μπορεί να επιτευχθεί η υφή του φωτογραφικού χαρτιού. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που προστέθηκε σε αυτή τη βελτιωμένη έκδοση, είναι ο  νέος λεπτότερος κύλινδρος (των 25mm core, εκτός των 76mm που ήδη υπήρχε) για τη χρήση foil. Μια ακόμα αξιοσημείωτη αλλαγή σε αυτήν την αναβαθμισμένη Amiga, είναι η βελτίωση της on-line τροφοδοσίας κατευθείαν από το ψηφιακή εκτυπωτική σας πρέσσα. Τέλος, προστέθηκε η δυνατότητα να πλαστικοποιούνται θέματα τα οποία έχουν χαραχτεί/ κοπεί στο εσωτερικό τους χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στους κυλίνδρους της μηχανής.

Όσον αφορά, τα υπόλοιπα μοντέλα που παρουσιάστηκαν, η αναβαθμισμένη έκδοση της Sagita 76, Amiga 36 και της Delta, διαθέτουν πολύ πιο εύχρηστο τρόπο λειτουργίας και προγράμματα προς διευκόλυνση κάθε χειριστή.